• Aposten per prendre exposició a Mèxic
  • En Wall Street recomanen Apple, i a Espanya a Viscofan
inversiones-640

El mercat viu un moment de zig-zag. Anades i vingudes que permeten als inversors més encertats treure'n profit. D'aquesta opinió són els analistes de Bankinter, que han modificat la seva visió sobre la renda variable cap a una més positiva de cara a l'últim trimestre.

La setmana està marcada per la reunió Banc Central Europeu (BCE) i per l'últim debat electoral en la carrera per la Casa Blanca entre Hillary Clinton i Donald Trump. Entre aquestes cites, els experts de Bankinter recomanen tres idees de compra per als inversors amb un perfil més agressiu:

1. EWW ETF RV MÉXICO

Es tracta d'un fons cotitzat per prendre exposició a les empreses mexicanes aprofitant el debat electoral a Estats Units. “Si guanyés Clinton ETF podria pujar un 3,8% com ha fet en les dues ocasions anteriors”, anticipen aquests analistes en el seu informe de mercats setmanal.

2. APPLE

El que ha passat amb el Galaxy Note 7 ha estat un problema per a Samsung que “beneficiarà a Apple en l'avantsala del Nadal"

La idea és clara. El que ha passat amb el Galaxy Note 7 ha estat un problema per Samsung que “beneficiarà a Apple en l'avantsala de la campanya de Nadal”.

3. VISCOFÁN

En aquest cas, es tracta de “una companyia molt apalancada a l'evolució del dòlar”. Els analistes de Bankinter consideren que “la recent apreciació de la divisa no ha estat reflectida en el valor” de l'empresa.

contador