ep xiaomi 20180822175201
XIAOMI - Archivo

El gegant xinès dels telèfons intel·ligents Xiaomi ha registrat oficialment el seu negoci de vehicles elèctrics i ha dit que la divisió ha entrat en una "fase de desenvolupament substancial", segons l'empresa.

El nom de la filial és Xiaomi EV, Inc. i s'ha creat amb un capital registrat prèviament anunciat de 10.000 milions de iuans (1.550 milions de dòlars).

Al març, l'empresa amb seu a Pequín va anunciar els seus plans de llançar un negoci de cotxes elèctrics i invertir-hi 10.000 milions de dòlars durant la pròxima dècada.

Xiaomi EV compta ara amb 300 treballadors, segons l'empresa, i el negoci està dirigit pel fundador i conseller delegat del grup, Lei Jun.

Xiaomi va dir que el seu equip de vehicles elèctrics ha "portat a terme una enorme quantitat d'investigació d'usuaris" durant els últims cinc mesos. També ha visitat socis de la indústria mentre "continua endavant amb la definició del producte EV i la formació de l'equip".

L'empresa encara no ha presentat cap cotxe.

A principis d'aquest mes, Xiaomi va anunciar que havia adquirit l'empresa de conducció autònoma Deepmotion per uns 77.370.000 de dòlars per "millorar la competitivitat tecnològica" del seu negoci de vehicles elèctrics.

Noticias relacionadas

contador