ep archivo - grifols y mondragon se alian para desarrollar tecnologia aplicada al sector salud
GRIFOLS - Archivo

Deutsche Bank ha rebaixat la seva recomanació de Grifols, de comprar a mantenir, i el preu objectiu dels seus títols, des dels 27 fins als 20 euros per acció. Recordem que, actualment, el valor cotitza a l'entorn dels 18,85 euros.

  • 10,23€
  • 0,94%

"La història de Grifols no s'ha desenvolupat com anticipàvem des que vam elevar la seva recomanació a comprar al mes del juny passat", reconeixen els analistes del banc alemany al seu últim informe.

En aquest sentit, els experts de l'entitat germànica esperaven que el negoci de la farmacèutica catalana iniciés la recuperació al llarg de la segona meitat d'aquest any i ben entrat el 2022. En el seu lloc, Grifols ha trobat diversos sots en el camí en forma de desafiaments que han posat en perill les seves previsions i magnituds com el palanquejament i el M&A.

Per aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, es preguntava recentment si Grifols es despertarà o no en algun moment. En el moment de veure el valor, els títols de la cotitzada es deixaven més d'un 10% l'any. Rodríguez recorda que, a principis del 2020, la farmacèutica va marcar màxims històrics i, des d'aleshores, "estem assistint a fortes bandades a l'alça i a la baixa però sempre dins d'un ampli moviment lateral".

"A curt termini dues són les zones de control per baix, els mínims de setembre als 19,54 euros i els mínims anuals als 18,87 euros i, per dalt, tenim els 22,64 euros i sobretot els 26 euros en números rodons", postil·la Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador