ep el ceo de apple tim cook en la wwdc 2019
APPLE

El director executiu d'Apple, Tim Cook, ha visitat per sorpresa aquest dimarts la Xina després del tebi inici de vendes de l'Iphone 15 al país asiàtic i veure's superat pel model Mate 60 Pro de Huawei.

  • 220,27$
  • 1,62%

Segons ha publicat el CEO al seu perfil de Weiboo, ha estat juntament amb jugadors del videojoc “Honor of Kings”, en una botiga Apple a Chengdu, al sud-oest de la Xina.

"L'Honor of Kings, ple d'acció, va començar aquí a Chengdu i ara és un fenomen global a l'App Store. Gràcies TiMi Studio Group i tots els jugadors talentosos que competien a Apple Taikoo Li Chengdu. L'energia aquesta nit estava fora de sèrie!", va assenyalar.

També va publicar una sèrie de fotos al costat dels estudiants de l'Escola Primària número quatre al districte de Yucheng. Cook destaca que els joves estan emprant iPads per "fer coses increïbles a l'aula, des d'aprendre a codificar fins a programar i volar drons fins a crear art que honri la cultura local".

Aquesta visita es produeix després de la publicació de dades de Counterpoint Research, recollides per Bloomberg, en què destaca que les vendes de l'iPhone 15 a la Xina després de 17 dies de llançament són un 4,5% inferiors comparades amb les de l'iPhone 14.

Segons un informe realitzat per Jefferies, la companyia nord-americana s'ha vist superada pel nou model de Huawei, el Mate 60 Pro. L'arribada de l'iPhone 15 a la Xina va tenir lloc després del llançament del Mate 60 Pro de Huawei, cosa que ha estat vist com un triomf sobre les sancions nord-americanes a causa del seu avançat processador fabricat al país asiàtic.

Noticias relacionadas

contador