ep thomas cook 20170628183501
THOMAS COOK
0,03£
  • 0,00£
  • 0,00%

Thomas Cook va perdre 46 milions de lliures durant el seu primer trimestre fiscal que va finalitzar el 31 de desembre. Durant el trimestre anterior, les pèrdues van ascendir a 60 milions de lliures. La companyia va dir que el marge brut es va veure afectat per la competència i la menor demanda d'algunes vacances d'hivern. Els ingressos van augmentar un 1%, fins a arribar als 1.660 milions de lliures esterlines.

La companyia britànica de viatges no ha canviat les seves previsions per al conjunt de l'any pel que fa a la millora del benefici subjacent i la reducció de les partides extraordinàries. La companyia va dir que ha reduït la seva capacitat aèria compromesa per 2019 per centrar-se en destinacions de més marge.

Thomas Cook ha assenyalat també que ha iniciat una revisió estratègica del seu negoci d'aerolínies després de registrar pèrdues majors durant el primer trimestre. L'empresa considera totes les opcions perquè el negoci de les aerolínies augmenti la seva flexibilitat financera i se centri en la seva estratègia central, a mesura que enforteix la seva cartera d'hotels de marca pròpia i les seves vendes digitals.

La britànica opera una flota de 103 avions, dels quals una quarta part serveix a destinacions de llarga distància. El 2018, l'aerolínia va generar 3.500 milions de lliures esterlines en ingressos i un benefici subjacent de 129 milions de lliures esterlines.

Noticias relacionadas

contador