ep archivo   operaciones mineras de thiess cimic acs
CIMIC - Archivo

Cimic (ACS) ha comunicat que una de les empreses de Thiess, en què té un 60% de participació, ingressarà 149 milions de dòlars australians (92,7 milions d'euros) després d'adjudicar-se un contracte al sector miner a Austràlia.

ACS

  • 41,00€
  • 0,59%

En concret, AIC Mines ha adjudicat a Pybar un contracte de quatre anys (amb opció d'extensió d'un any) per brindar serveis de desenvolupament subterrani al complex miner de coure Eloise al nord-oest de Queensland, Austràlia. El complex Eloise inclou la mina Eloise i els dipòsits Jericho existents.

Amb uns ingressos de 149 milions de dòlars, l'abast del contracte implica el lliurament de l'enllaç subterrani de 3 km per a Jericho des del declivi d'Eloise, que és a 125 m sota la superfície, així com 600 m de desenvolupament per a arsenals.

El gerent general de PYBAR, James Glover, ha afirmat que "Pybar ha estat treballant a la mina de coure Eloise d'AIC Mines des del 2020 i estem orgullosos que aquest sigui el nostre tercer contracte al Complex Eloise i el segon amb AIC",

"Aquesta victòria és testimoni del nostre sòlid exercici operatiu, confiança i compromís amb la seguretat de la nostra força laboral. Esperem continuar amb la nostra sòlida entrega al nostre client, AIC Mines", ha afegit.

El president i director executiu del Grup Thiess, Michael Wright, ha dit que "felicitem Pybar per l'obtenció d'aquest contracte, el primer des que es va unir al grup d'empreses Thiess el 31 de maig del 2024".

"Aquest contracte de mineria subterrània és un exemple més del progrés del Grup Thiess en la nostra estratègia per diversificar la nostra cartera de serveis i matèries primeres. Realment esperem recolzar Pybar amb les seves ambicions de creixement a Austràlia i més enllà", ha afegit.

La mobilització d'equips addicionals per a la mina Eloise començarà el juliol del 2024, i les obres en el desenvolupament Jericho van començar a principis d'aquest mes.

Noticias relacionadas

contador