ep supercargador de tesla
TESLA

Durant el primer trimestre, Tesla va fabricar més de 305.000 vehicles i va entregar-ne més de 310.000, malgrat els continus desafiaments de la cadena de subministrament i els tancaments de fàbriques, segons ha donat a conèixer la companyia, que ha destacat que la producció de Model 3 i Model I va constituir la majoria dels automòbils.

  • 254,22$
  • -1,09%

Tesla publicarà els resultats financers del primer trimestre del 2022 després del tancament del mercat el proper dimecres 20 d'abril.

El mercat esperava que Tesla produís 317.000 automòbils al primer trimestre, de manera que l'empresa no ha arribat a la previsió. Tesla ha culpat el seu baix exercici en termes de no complir les estimacions sobre els desafiaments actuals relacionats amb els problemes de la cadena de subministrament i els tancaments de fàbriques.

D'altra banda, Tesla demanarà als accionistes que votin a l'assemblea anual l'ampliació de capital per permetre el pagament d'un dividend en accions. Aquest seria el primer desdoblament d'accions des del realitzat a l'agost del 2020, quan se'n va aprovar un de cinc per un per facilitar la possessió de títols als seus treballadors i inversors

Noticias relacionadas

contador