ep tesla cybertruck
TESLA

Més problemes per a Tesla. El fabricant nord-americà de vehicles elèctrics (VE) s'ha vist obligat a endarrerir les entregues del seu Cybertruck a causa d'un problema al motor de l'eixugaparabrises d'aquesta camioneta elèctrica.

  • 209,86$
  • 6,05%

Segons informen en diferents mitjans i fòrums especialitzats, no és del tot clar quins són els problemes, però sí que s'ha comprovat que haurien provocat un trencament de components procedents d'un proveïdor extern. En acudir a un concessionari de la marca, diversos usuaris han assenyalat que la companyia els ha donat un termini de diverses setmanes per poder tenir un recanvi.

La 'pick up' de Tesla compta amb un parabrisa enorme i, per tant, l'eixugaparabrises també té una mida força ressenyable. Tesla ha optat per utilitzar un únic eixugaparabrises, situat al seient del conductor, la vareta del qual mesura al voltant d'un metre i mig de llarg i, per tant, requereix un motor robust per al seu funcionament correcte.

Per part seva, la companyia no ha informat públicament de quan es reprendran els lliuraments d'aquest model, el llançament del qual ha estat ple de problemes, així com de crítiques al seu preu, que oscil·la entre els 57.000 i els 100.000 dòlars. Cal assenyalar que aquest model no es pot vendre a Europa ja que no compleix la normativa de circulació.

Al mes d'abril passat, Tesla va anunciar que retirava del mercat al voltant de 4.000 unitats de Cybertruck per reparar uns pedals defectuosos que podien provocar que el cotxe accelerés de manera involuntària.

Les accions de la companyia van caure aquest dimarts passat un 1,38% i acumulen una reculada de més del 25% des del començament d'any.

Recentment, els accionistes de la companyia van aprovar el paquet salarial de 56.000 milions d'Elon Musk, conseller delegat de Tesla, després que la Justícia l'anul·lés a principis d'aquest any, així com el trasllat de la seu fiscal de Delaware a Texas.

La votació a favor del pla de compensació a Musk no anul·la la decisió judicial, però proporciona una victòria al CEO de Tesla i podria ajudar-lo convèncer el tribunal que li atorgui els diners en el futur. La jutge de Delaware examinarà la votació i requerirà que Tesla demostri que el procés no va patir cap coacció ni es va veure influenciat indegudament per Musk, assenyalen els experts.

Noticias relacionadas

contador