elon musk veut mettre fin a l accord imposant a tesla de superviser ses tweets 20220618104716

Tesla ha confirmat que pujarà preus, una altra vegada, a partir del setembre. Concretament, cobrarà més per instal·lar el sistema superior d'ajuda a la conducció, anomenat Full Self-Driving Capability, a tots els cotxes que es comprin a partir del 5 de setembre. És la segona vegada que ho fa aquest any, i el preu passarà de 12.000 a 15.000 dòlars.

  • 220,70$
  • -0,09%

Així ho ha confirmat el conseller delegat de la companyia de cotxes elèctrics, Elon Musk. El directiu ha explicat que la pujada de preus per als clients de Nord-Amèrica entrarà en vigor a principis del mes que ve. Per tant, el preu actual, de 12.000 dòlars, es mantindrà per a les comandes que es facin abans del 5 de setembre.

Tots els Tesla de nova producció ja inclouen el sistema Autopilot, que inclou control de creuer i adreça automàtica, entre d'altres sistemes d'ajuda a la conducció. No obstant això, per als qui tinguin un cotxe elèctric de la marca sense aquest sistema, hi ha l'opció de contractar diversos paquets: Autopilot, Autopilot Enhanced i Full Self-Driving Capability.

El paquet Autopilot Enhanced, a més de les funcions d'Autopilot, va un pas més enllà en incloure navegació amb pilot automàtic, canvi de carril automàtic, aparcament automàtic i la funció 'smart summon', que permet al cotxe moure's i maniobrar per espais complexos per buscar el conductor en un aparcament.

El Full Self-Driving Capability serà el que augmentarà el preu. Inclou les funcionalitats dels dos paquets anteriors, a més del sistema Control de Trànsit i Senyals de Stop, que identifica els senyals de stop i els semàfors i redueix automàticament la velocitat del cotxe fins a aturar-lo en acostar-s'hi.

contador