tencent le benefice grimpe de 29 au deuxieme trimestre et bat les estimations

Les accions de Tencent i NetEase han caigut aquest dimarts després que els reguladors xinesos hagin reduït dràsticament, fins a tres hores a la setmana, el temps que els nens poden jugar a videojocs.

Aquestes plataformes només podran oferir els seus jocs en línia als menors de 18 anys del país entre les 8 i les 9 del vespre, els divendres, caps de setmana i en vacances, segons ha comunicat l'agència estatal de notícies Xinhua.

La nova normativa suposa un gran pas respecte a les restriccions de 2019, quan s'havia reduït el temps de joc a 1,5 hores al dia.

Malgrat aquestes caigudes en els títols de les dues companyies, els analistes esperen que aquesta última directiva tingui un impacte mínim en els gegants del joc a la Xina. Les accions de Tencent han baixat al voltant d'un 3%, mentre que les de NetEase han cedit un 3,5%.

Els jocs són la major font d'ingressos per a NetEase i Tencent. No obstant això, Tencent ha explicat que només una petita quantitat dels ingressos per jocs prové dels jugadors més joves a la Xina.

"Estimem que al voltant del 5% dels ingressos per jocs prové de menors de 18 anys, i creiem que hi ha un impacte a prop del 3% en els guanys de Tencent si assumim que els jocs contribueixen a l'entorn del 60% dels guanys totals", assenyala el banc d'inversió Jefferies, segons recull CNBC.

"Els menors d'edat representen uns pocs dígits dels ingressos per jocs de NetEase", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador