ep telefonica tech desplegara con global omnium 450000 contadores de agua inteligentes en espana
TELEFÓNICA

Telefónica Tech ha anunciat aquest dijous el llançament d'un servei de certificació basat en cadena de blocs que permetrà a qualsevol empresa autentificar documents, transaccions, projectes, arxius o qualsevol tipus de contingut digital.

  • 4,34€
  • 0,05%

En tots els certificats que es generin a través de la cadena de blocs, es combinarà la signatura digital de l'usuari amb l'empremta del contingut a certificar al costat del segell de temps inherent a la cadena de blocs per assegurar el moment en què s'ha emès la certificació.

Aquest servei es construeix sobre la plataforma TrustOS i ha estat dissenyat per la companyia amb l'objectiu de facilitar i simplificar la connexió dels processos de negoci de les empreses, permetent així amb la xarxa de cadena de blocs construir casos d'ús il·limitats per a nombrosos sectors productius com el de formació, agro, productes, propietat industrial, assegurances...

L'àrea de Legal Affairs & Digital Legal Transformation de Telefónica ha començat un pilot per realitzar amb aquesta tecnologia el seguiment de la informació confidencial intercanviada amb els socis de Telefònica a diferents projectes.

Luis Prendes, director global de Legal Affairs & Digital Legal Transformation de Telefónica, ha declarat que "la incorporació de tecnologies noves com la cadena de blocs en la gestió de contractes i documentació legal és un pas clau per a la transformació digital segura de les empreses".

Noticias relacionadas

contador