ep telefonica tech socio tecnologico de referencia de grupo teldat
TELEFÓNICA

Telefónica Tech ha anunciat aquest dimarts el llançament al mercat espanyol del servei de seguretat empresarial 'Clean Email Enterprise', en col·laboració amb l'empresa de ciberseguretat Proofpoint, per protegir "el principal vector de ciberamenaces de l'actualitat": el correu electrònic corporatiu.

  • 4,41€
  • -0,56%

Telefónica Tech i Proofpoint s'alien per oferir aquest servei basat en el núvol que integra solucions de seguretat gestionada i que dota les empreses, independentment de la seva mida, de protecció contra el creixent nombre d'amenaces originades al correu electrònic. Actualment, a tot el món s'envien i reben més de 300.000 milions d'emails al dia i més del 90% dels atacs dirigits comencen precisament al correu electrònic.

El servei Clean Email Enterprise aprofita les funcionalitats de Proofpoint Email Protection, la passarel·la de correu electrònic líder del sector que pot ser desplegada com un servei al núvol o a les instal·lacions i atrapa tant les amenaces conegudes com altres més desconegudes.

Gràcies a la seva tecnologia de machine learning, Email Protection classifica amb precisió els correus electrònics i pot detectar i bloquejar amenaces que no impliquen una càrrega útil maliciosa, com el correu electrònic impostor o també conegut com a correu electrònic comercial compromès (Business Email Compromise, BEC). Un atac derivat d‟un escenari de correu electrònic compromès té com a objectiu accedir a informació crítica de la companyia a partir d'un email que sembla procedir d'un treballlador que, generalment, ocupa una posició important.

Així mateix, Clean Email Enterpise utilitza Proofpoint Targeted Attack Protection (TAP) per detectar, analitzar i bloquejar les amenaces avançades abans que arribin a la safata d'entrada, incloent-hi el ransomware i altres amenaces ocultes en arxius adjunts i URL maliciosos. TAP també detecta les amenaces i els riscos en les aplicacions al núvol, connectant els atacs per correu electrònic relacionats amb el robatori de credencials o altres atacs.

Noticias relacionadas

contador