ep archivo   fachada de la sede de la multinacional espanola telefonica situada en la ronda de la
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Telefónica està sospesant la venda de part de la seva filial tecnològica, coneguda com a Telefónica Tech, abans de presentar el seu nou pla estratègic, segons una informació de Bloomberg elaborada amb fonts properes a la matèria.

  • 4,34€
  • -1,32%

Les mateixes fonts asseguren que representants de la companyia ja han mantingut reunions amb algun fons d'inversió, per avaluar el seu interès a aconseguir una participació de la filial, per un preu que deixaria la valoració total de la divisió en 2.100 milions de dòlars.

Tot i que ja s'han produït les primeres converses, Telefónica encara no ha decidit de manera definitiva vendre'n part de la divisió, i també valora la possibilitat de mantenir-la durant més temps a l'espera que el seu valor augmenti.

Telefónica Tech es dedica a la "integració de sistemes i tecnologies per a la transformació digital", i posa al servei de les companyies "les tecnologies més avançades de seguretat cibernètica, núvol, IoT, dades massives, intel·ligència artificial i cadena de blocs" perquè els seus processos i negocis “siguin més eficients, sostenibles i resilients”.

La companyia també ha sospesat als últims mesos la possibilitat de treure a borsa Telefónica Tech, un procés que podria anar de la mà amb l'entrada d'un soci al capital de l'empresa.

Noticias relacionadas

contador