ep archivo   fachada de la sede de telefonica en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Telefónica, a través de la seva unitat de negocis globals Telefónica Global Solutions (TGS), ha anunciat que ha esdevingut soci mundial autoritzat de la companyia pertanyent a SpaceX, Starlink, la constel·lació de satèl·lits d'òrbita terrestre baixa (LEO) altament avançats que proporcionen Internet de banda ampla d'alta velocitat i baixa latència a tot el món, fins i tot a les ubicacions més rurals i remotes.

  • 4,41€
  • -0,56%

Amb aquest acord, TGS podrà complementar la seva oferta actual integrant les solucions empresarials (fixes o mòbils) de Starlink al seu portfoli global.

L'operació ja està en marxa a Mèxic i s'estendrà gradualment a altres països al llarg de l'any, començant pel Perú, Colòmbia, Xile, el Brasil i Espanya (Europa). L'equip de Telefónica Global Solutions impulsarà progressivament l'obertura comercial a la resta dels mercats.

Starlink va llançar les seves solucions per a empreses a principis de 2023, amb característiques millorades i enfocades a aquest tipus de clients, amb la possibilitat de comercialitzar-se a través de distribuïdors autoritzats, com ara Telefónica Global Solutions.

"La indústria satelital està experimentant una revolució sense precedents. El satèl·lit permet executar projectes de connectivitat de forma molt ràpida i eficient. A Telefónica Global Solutions fa molts anys que oferim solucions satelitals de valor afegit i, amb aquesta aliança, comencem a treballar mà a mà amb Starlink Empreses per oferir solucions de nova generació als nostres clients", ha assegurat Julio Beamonte, CEO de Telefónica Global Solutions.

Noticias relacionadas

contador