Champions League trofeo

El futbol europeu seguirà a Telefónica. La teleoperadora ha anunciat que ha adquirit els drets televisius de les competicions europees de futbol masculí tres temporades més fins l'any 2027 per un import de 960 milions d'euros.

  • 4,41€
  • -0,56%

La cotitzada a l'IBEX 35 aconsegueix així els drets d'emissió de la UEFA Champions League, la UEFA Europa League i la UEFA Conference League, primera, segona i tercera competició continental, respectivament, per a les temporades 2024/25, 2025/26 i 2026/ 27. Telefónica pagarà 320 milions d'euros per cada temporada.

L'acord també inclou els drets d'emissió de la UEFA Youth League, torneig internacional en què participen els clubs sub-19 més prestigiosos del Vell Continent.

"L'adquisició directa d'aquest contingut a la UEFA reforçarà encara més l'oferta de Telefónica Audiovisual, que seguirà incloent tots els drets del futbol al mercat espanyol, alhora que permetrà a Telefónica continuar dissenyant i comercialitzant els seus canals i continguts", indiquen des de la companyia.

Aquesta adjudicació està subjecta a la formalització d'un contracte amb la UEFA que s'espera finalitzar properament, i permetrà a Telefónica Audiovisual oferir la totalitat de les principals competicions de futbol europeu als clients del segment residencial.

MULTA DE LA CNMC

Cal assenyalar que aquest dilluns, la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) va sancionar Telefónica amb 5 milions d'euros per "un nou incompliment de diverses clàusules dels compromisos després de la compra de DTS el 2015". L'organisme ja havia sancionat la companyia en una altra ocasió aquest any pel mateix motiu.

Segons l'organisme, l'acord entre DAZN i Telefónica pel qual el primer va adquirir en exclusiva els drets d'emissió de la Fórmula 1 per a les temporades 2021, 2022 i 2023, i que va permetre a Telefónica accedir a tots els continguts de DAZN, en vulnera diversos compromisos.

Noticias relacionadas

contador