ep archivo   wayra telefonica invierte en nearby computing que cierra una ronda de financiacion de 7
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Telefónica s'ha alçat amb l''Stevie de plata' a la categoria de Millor Report Anual, guardó dels International Stevie Business Awards 2024 (IBAs).

  • 4,37€
  • 0,74%

Aquest premi reconeix la claredat, l'accessibilitat i la precisió de l'Informe de Gestió i Sostenibilitat de Telefónica 2023 gràcies a la digitalització de tot el procés. El report ESG comprèn el nou pla estratègic: GPS (Creixement, Rendibilitat i Sostenibilitat) i s'avança a la nova normativa incloent-hi l'anàlisi de doble materialitat, amb els impactes, riscos i oportunitats (IROs) en cadascun dels temes, alineat amb els Estàndards Europeus de Reporting de Sostenibilitat, ha explicat Telefónica en un comunicat.

Els IBAs, anomenats 'les olimpíades del treball', compten amb gran prestigi internacional, havent-s'hi presentat més de 3.700 candidatures de diferents organitzacions, de més de 60 països i mercats.

Els guanyadors van ser seleccionats després de més de dos mesos d'avaluació, basant-se en les puntuacions de més de 300 professionals de tot el món. La cerimònia de gala de lliurament de premis tindrà lloc a Istanbul, divendres 11 d'octubre.

Així mateix, aquest Informe de Sostenibilitat 2023 de Telefónica ha estat igualment seleccionat com a finalista a la 15a edició dels Responsible Business Awards, de Reuters Events, en la categoria Reporting i Transparència, d'entre més de 700 projectes presentats de tota la indústria, els premiats dels quals seran anunciats properament.

Noticias relacionadas

contador