ep archivo   exterior de la sede de telefonica en el ensanche de las tablas en el distrito de
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Telefónica ha iniciat una invitació de recompra de deute per recomprar en efectiu bons emesos per un import nominal agregat de fins a 500 milions de dòlars nord-americans.

L'operadora ha explicat que l'oferta s'estendrà des del 20 de novembre fins al 19 de desembre, tret que s'hagi acabat abans.

Telefónica ha afegit que "l'objectiu és, entre d'altres, gestionar proactivament l'estructura de deute". Aquestes operacions solen ser freqüents a les grans companyies per optimitzar l'estructura de capital.

COL·LOCACIÓ DE BONS VERDS

Fa uns dies, Telefónica va col·locar un bo verd per import de 850 milions d'euros a 10 anys per millorar l'eficiència energètica de les xarxes de telecomunicacions basades en xarxes fixes i mòbils d'alta velocitat, la implementació del pla d'energies renovables de la companyia i el desenvolupament i la implementació de productes i serveis digitals enfocats a l'estalvi d'energia i/o recursos naturals.

Es va tractar de la tercera emissió verda realitzada per Telefónica aquest any, després de la col·locació de dos bons híbrids al gener i l'agost per un import de 1.000 i 750 milions d'euros, respectivament.

Aquesta emissió enllaça amb el compromís renovat de la companyia que entorn del 40% del finançament total estigui vinculat a criteris ESG, avançant així en la seva tasca d'alinear la sostenibilitat ambiental amb la financera.

Noticias relacionadas

contador