ep archivo   edificio de la sede de telefonica a 27 de abril de 2021 en madrid espana telefonica ha
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Telefónica, a través de la seva filial Telefónica Europe, ha llançat aquest dilluns una oferta de recompra que afecta tres bons amb un import nominal agregat que suma 3.250 milions d'euros.

  • 4,35€
  • 0,86%

L'operadora explica que les emissions vinculades són les anomenades Undated 5.5 Year Non-Call Deeply Subordinated Guaranteed Fixed Rate Reset Securities (Bons Març 2023); Undated 5.7 Year NonCall Deeply Subordinated Guaranteed Fixed Rate Reset Securities (Bons Setembre 2023) i conjuntament amb els Bons Març 2023, els Bons Prioritat 1; i Undated 10 Year Non-Call Deeply Subordinated Guaranteed Fixed Rate Reset Securities (Bons Març 2024 o els Bons Prioritat 2 i conjuntament amb els Bons Prioritat 1), garantits de forma irrevocable per Telefónica perquè ofereixin els seus bons per a la seva recompra, en efectiu, per la companyia.

Telefónica ha precisat que l'import nominal agregat màxim serà determinat per l'emissor a la seva discreció sencera i absoluta, que està previst que sigui igual a l'import nominal dels bons nous a ser emesos amb subjecció al compliment de la condició de finançament nou.

L'operadora ha afegit que "l'objectiu de les ofertes és, entre d'altres, gestionar de manera proactiva la base de capital híbrid. Així mateix, les ofertes ofereixen als bonistes l'oportunitat de substituir els bons pels bons nous amb anterioritat a la primera data d'amortització”.

Telefónica té la intenció de realitzar una nova emissió d'obligacions perpètues subordinades, amb la garantia subordinada del garant (EUR anomenat Undated 6.5 Year Non-Call Deeply Subordinated Guaranteed Fixed Rate Reset Securities) (Bons Nous). L'acceptació per part de l'emissor de la recompra de qualsevol dels bons vàlidament oferts a les ofertes està subjecta, sense limitació, a la liquidació de l'emissió dels bons nous, ha assenyalat la companyia.

Noticias relacionadas

contador