ep archivo   telefonica
TELEFÓNICA - Archivo

Telefónica ha anunciat el llançament d'una oferta de recompra de bons híbrids. Amb subjecció al nominal mínim dels bons, el preu que es pagarà per cada 100.000 euros dimport nominal dels bons serà de 100.300 euros, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de valors (CNMV).

  • 4,41€
  • -0,56%

L'oferta s'inicia el 6 de març i finalitzarà el 13 de març, llevat que s'estengui, es reobri, es retiri o es cancel·li, a tota discreció de l'emissor.

L'objectiu de l'oferta és, entre d'altres, gestionar de manera proactiva la base de capital híbrid de l'emissor. Així mateix, l'oferta ofereix als bonistes l'oportunitat de substituir els bons pels bons nous amb anterioritat a la primera data d'amortització dels bons.

Com expliquen, per a qualsevol bo la recompra del qual sigui acceptada, l'emissor també pagarà, si és aplicable, un import igual a l'interès meritat i no pagat des de (i incloent-hi) la data de pagament d'interessos del bo immediatament anterior a la data de liquidació (Settlement Date), fins i tot, però excloent-ne, la data de liquidació, que s'espera que tingui lloc el 18 de març.

Per evitar dubtes, els interessos pagadors a la data de pagament d'interessos dels bons immediatament anterior a la data de liquidació es pagaran de la manera habitual amb independència de si el bonista ofereix els seus bons abans o després de la data de pagament d'interessos. Els bons recomprats per l'emissor en virtut de l'oferta es poden amortitzar. Els bons que no hagin estat vàlidament oferts i recomprats romandran en circulació després de la data de liquidació.

D'acord amb els termes i les condicions dels bons, en cas que l'emissor, el garant o qualsevol filial del garant hagin comprat i cancel·lat almenys el 75% de l'import nominal agregat inicial de qualsevol dels bons de conformitat amb els termes i les condicions, l'emissor pot amortitzar la resta dels bons (íntegrament, però no en part) pel seu import principal més qualsevol interès meritat i no pagat fins (però excloent-ne) la data d'amortització dels bons i qualsevol interès endarrerit (Arrears of Interest), en qualsevol moment donant una notificació d'amortització irrevocable als bonistes amb preavís mínim de 30 dies i màxim de 60 dies.

contador