telefonica prosegur
Telefónica/Prosegur

Telefónica ha tancat la compra del 50% del negoci d'alarmes de Prosegur a Espanya per un import 305,61 milions d'euros, després d'obtenir les aprovacions reguladores pertinents, segons ha informat l'operadora aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,92€
  • 1,37%
  • 4,41€
  • -0,56%

El total del preu, subjecte als ajustos estàndard en aquesta mena de transaccions sobre deute, capital circulant i clients existents, es paga mitjançant el lliurament de 49.545.262 accions de Telefónica.

Així mateix, amb la finalitat d'articular els mecanismes de protecció habituals en aquesta mena d'operacions, Prosegur s'ha compromès, entre d'altres obligacions, a assumir certes restriccions sobre la transmissibilitat de les accions de Telefónica.

Amb aquesta aliança, Telefónica i Prosegur volen accelerar el desenvolupament del negoci d'alarmes a Espanya i fer evolucionar l'oferta de serveis de seguretat residencial i per a negocis, mitjançant la generació de solucions innovadores per al client, i l'aportació de les capacitats complementàries de totes dues companyies.

En els últims exercicis, el mercat espanyol d'alarmes ha experimentat importants taxes de creixement. S'espera que aquesta tendència s'incrementi durant els pròxims anys a causa del paper fonamental que jugarà la seguretat a la llar connectada.

La col·laboració entre Prosegur i Telefónica té per objectiu capturar aquesta oportunitat, donat el gran encaix estratègic i la complementarietat de les aportacions de tots dos socis, donant lloc a una associació amb vocació de liderar el creixement d'aquest sector, segons van ressaltar totes dues companyies el mes de setembre passat, quan van anunciar l'operació.

Noticias relacionadas

contador