ep edificio donde se encuentra la sede de telefonica ubicada en ronda de la comunicacion madrid
Eduardo Parra - Europa Press

Telefónica ha llançat aquest dimecres una oferta de recompra d'instruments de deute en circulació de quatre emissions valorades en un total de 4.650 milions d'euros, l'import dels quals serà igual o inferior al captat per la companyia en una nova emissió de títols de deute que té intenció de realitzar.

  • 4,43€
  • 0,43%

En un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Telefónica assenyala que l'objectiu de les ofertes de recompra és, entre d'altres, "gestionar de manera proactiva" el seu deute sènior, així com gestionar la seva liquiditat d'"una manera eficient".

La primera de les emissions és de 1.000 milions d'euros i venç al març de 2021, mentre que la segona té el mateix import, però venç al setembre de 2021. A més, l'oferta també es dirigeix a una emissió de 1.400 milions d'euros amb venciment a l'abril de 2022 i a una altra de 1.250 milions d'euros, per a maig del mateix any.

Respecte al preu de recompra previst que es pagarà per cada 100.000 euros d'import nominal, serà de 103.124 euros per a la primera, de 101.475 euros per a la segona, de 100.564 euros per a la tercera i de 103.584 euros per a la quarta.

La companyia explica que l'import nominal agregat total dels instruments acceptats per a la seva compra de conformitat amb les condicions fixades en l'oferta no excedirà l'import nominal agregat dels instruments nous que té previst llançar.

En concret, Telefónica informa que té la intenció de realitzar una nova emissió de títols de deute (sènior unsecured) en euros en el marc del seu Programa d'Emissió d'Instruments de Deute per import màxim de 40.000 milions d'euros garantits pel garant i de la conclusió amb èxit del qual depèn l'operació de recompra.

Les ofertes de recompra s'iniciaran aquest dimecres 13 de maig i finalitzaran el 19 de maig de 2020 a les 17.00 hores, tret que s'estenguin, es rellancin, es retirin o es cancel·lin, a discreció absoluta de l'emissor.

Els instruments recomprats per Telefónica en el marc d'aquesta oferta podran ser cancel·lats, mentre que aquells que no hagin estat vàlidament oferts o acceptats per a aquesta recompra romandran en circulació després de la data de liquidació.

Noticias relacionadas

contador