ep archivo   instalacion de tecnicas reunidas 20230123083103
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Técnicas Reunidas s'enfonsa a la borsa per l'efecte diluent de l'ampliació de capital anunciada aquest dilluns per la companyia, especialitzada en la construcció de plantes energètiques.

  • 12,45€
  • -0,32%

El valor va caure dijous passat un 7%, fins als 10 euros per acció, i aquest dimarts, després de dues jornades festives a la borsa, es desploma un 15%, fins als 8,50 euros per títol. L'ampliació es farà a un preu de 6,15 euros per acció.

Encara que això no vol dir que el valor es desplomi fins a aquests 6,15 euros. En aquest sentit, els experts de Banc Sabadell, que han col·locat 'sota revisió' la recomanació i la valoració, assenyalen que, d'acord amb els seus càlculs, l'operació "implica un TERP de 8,84 euros per acció".

El TERP és una mètrica per calcular el preu de mercat teòric d'una acció després que es completi una oferta de drets després d'una ampliació de capital.

Técnicas Reunidas ha explicat que cada acció en circulació donarà dret a rebre 1 dret de subscripció preferent, i que seran necessaris 11 drets per subscriure'n 5 accions noves.

Noticias relacionadas

contador