ep instalaciones de tecnicas reunidas 20210901122403
TÉCNICAS REUNIDAS

Técnicas Reunidas i el seu soci emiratí Target s'han adjudicat aquest dijous un contracte d'Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) relacionat amb el Projecte de Desenvolupament de Gas de Dalma, que està duent a terme una associació d'empreses liderada per ADNOC davant de la costa nord-oest dels Unió dels Emirats Àrabs.

  • 11,81€
  • -0,67%

L'import del contracte és de 950 milions de dòlars. D'aquesta quantitat, 510 milions de dòlars corresponen a Técnicas Reunidas.

L'adjudicació forma part de la concessió de Ghasha, el desenvolupament més gran de gas amarg offshore del món. Els accionistes de la concessió de Ghasha són ADNOC (55%), la italiana ENI (25%), l'alemanya Wintershall (10%), l'austríaca OMV (5%) i la russa Lukoil (5%).

Es tracta d'un contracte EPC (Engineering, Procurement and Construction) que cobreix l'enginyeria, l'aprovisionament i la construcció de les instal·lacions de condicionament de gas per a la seva deshidratació, compressió i utilitats associades a l'illa d'Arzanah, situada a 80 quilòmetres d'Abu Dabi.

Noticias relacionadas

contador