ep archivo   instalaciones de tecnicas reunidas 20230412114003
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

La divisió gasística de la petroliera estatal Abu Dhabi National Oil Company (Adnoc Gas) ha anunciat l'adjudicació d'un contracte valorat en 3.600 milions de dòlars (3.280 milions d'euros) a una unió d'empreses formada per National Petroleum Construction Company (NPCC) i la companyia espanyola Técnicas Reunidas per ampliar una planta gasista a Unió dels Emirats Àrabs, segons ha comunicat Adnoc Gas. Les accions de Técnicas Reunidas han pujat amb força un 4,05% després de la notícia, fins als 8,6150 euros.

  • 11,95€
  • 2,66%

L'abast d'aquest nou projecte inclou la posada en marxa de noves instal·lacions de processament de gas que permetran un subministrament optimitzat al Complex Industrial de Ruwais, en què, a més, participarà National Petroleum Construction Company PJSC (NPCC).

La companyia destaca que els dos objectius principals d'aquesta adjudicació són, en primer lloc, augmentar l'extracció d'età entre un 35% i un 40% al complex de Habshan. En segon lloc, l'entitat espera desbloquejar més valor de la primera matèria existent i lliurar-lo a Ruwais a través d'un gasoducte de gas natural liquat.

Adnoc Gas afirma que més del 70% del valor del projecte retornarà a l'economia dels Emirats Àrabs, gràcies al programa In-Country Value (ICV), que fomenta el creixement econòmic local i així com la seva diversificació.

El conseller delegat d'Adnoc Gas, Ahmed Mohammad Alebri, ha assenyalat el "compromís de satisfer de manera responsable la demanda d'energia actual i futura dels nostres clients de gas natural i la seva matèria primera. L'expansió de la nostra infraestructura de processament de gas també proporcionarà energia addicional al creixent sector industrial del país".

Noticias relacionadas

contador