tecnicas reunidas bolsa portada
11,81€
  • -0,08€
  • -0,67%

Técnicas Reunidas puja un 6% aquest dimecres gràcies a una millora de recomanació de JP Morgan, que ha elevat el seu consell fins a sobreponderar des d'infraponderar. El preu objectiu millora fins als 29,50 euros des dels 24,80.

El banc d'inversió destaca que "el potencial alcista per a les comandes de 2019, començant per l'Aràbia Saudita, estableix la base per al creixement".

JP Morgan analitza les formes en les quals exposar-se al augment de capital saudita a través de programes europeus de serveis petroliers. "En la nostra opinió, una de les millores maneres és a través de Técnicas Reunidas a causa de la seva experiència en les fases anteriors i posteriors de la cadena de producció a l'Aràbia Saudita", expliquen.

Aquests expert assenyalen que, des del seu punt de vista, Técnicas Reunidas té un projecte "molt saludable" per 2019, liderat per l'Aràbia Saudita, on la veuen ben posicionada per "assaborir" una part de l'èxit fruit dels projectes allà. A més, també consideren que la companyia està ben posicionada en altres països, com Emirats Àrabs, Rússia o Azerbaidjan.

"Atès que Técnicas Reunidas ja té aproximadament 2.000 milions en comandes per 2019, augmentem la nostra previsió de comandes per a 2019 fins a 5.000 milions d'euros, els que encara veiem potencial a l'alça", explica JP Morgan. "Si a això afegim la millora de la confiança en la recuperació de marges el 2019, una valoració favorable i preus relativament infraponderats davant el sector, això ens porta a millorar la recomanació i elevar el nostre derelicte objectiu", conclouen.

Noticias relacionadas

contador