• El petroli ha frenat la seva escalada després de tocar màxims de l'any
  • Banc Sabadell n’ha rebaixat el preu objectiu un 16%
cbriesgo2932

Técnicas Reunidas és el tercer valor que més cau a l'IBEX 35, després de les dues entitats catalanes, que estan sent llastades pel que va passar a Catalunya. Técnicas Reunidas es deixa un 2,77% fins als 26 euros llastada pel preu del petroli.

  • 11,81€
  • -0,67%

El cru ha frenat la seva escalada després de tocar màxims de l'any. En aquests moments, el barril de Brent, de referència a Europa, cotitza amb caigudes del 0,2% fins als 56,6 dòlars. La setmana passada el Brent va superar els 58 dòlars per barril. Per la seva banda, el barril de West Texas, de referència als EUA, també cau, un 0,37% fins als 51,48 dòlars.

Amb tot això, cal ressaltar que el cru puja un 28% en dos mesos, mentre que Técnicas Reunidas cau el 21% durant el mateix període. Els analistes de Banc Sabadell apunten que més enllà que marges i contractes podrien haver tocat terra, "el que preocupa és que la caixa pugui seguir caient".

Així mateix, apunten que aquesta circumstància (major circulant per menors avanços de clients i retards en cobraments) "ens porta a rebaixar-ne el preu objectiu un 16% fins a 28 euros, fet que suposa un potencial del 4,6%". En tot cas, encara que poc probable, continuen els analistes, "ens bastaria veure una millora en els cobraments durant els propers resultats per plantejar-nos una millora de la nostra recomanació a comprar". No obstant això, afegeixen que segons ells "caldrà seguir esperant fora del valor".

D'altra banda, el consens d'analistes de FactSet situa el preu objectiu per sobre dels 34,5 euros. A més, el 47% dels analistes recomana comprar, mentre que un 32% recomana mantenir, i un 21%, vendre.

Noticias relacionadas

contador