ep archivo   planta de tecnicas reunidas 20220713111203
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

El Consell d'Administració de Técnicas Reunidas ha aprovat un pla retributiu de drets sobre accions de la companyia que té com a finalitat "retenir i incentivar de manera eficaç els responsables de gestió de les diferents àrees de la societat", segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 11,95€
  • 2,66%

La durada del pla és de tres anys, si bé està previst que aquest es pugui prorrogar si s'estima oportú.

El pla cerca atorgar als responsables de gestió de les diferents àrees un incentiu consistent en el lliurament d'opcions sobre accions de la companyia. El nombre total d'accions que podran ser destinades al pla és de 143.193.

Técnicas Reunidas ha explicat que el pla serà exercitable cada vegada que s'assoleixi un dels preus objectius i subjecte als termes i condicions següents. En primer lloc, possible adquisició d'un terç de les accions de la societat objecte del pla si s'assoleix un preu de cotització per acció de 14 euros abans de finalitzar-lo. En segon lloc, possible adquisició d'un altre terç de les accions si s'assoleix un preu de cotització per acció de 18 euros abans de finalitzar-lo. A més, possible adquisició del darrer terç de les accions si s'assoleix un preu de cotització per acció de 22 euros abans de la finalització del pla.

El beneficiari haurà de mantenir la titularitat d'aquestes accions per un període no inferior a 1 any.

Si després del període de durada de 3 anys acordat al pla no s'assoleixin els objectius establerts, el beneficiari perdrà qualsevol tipus de dret sobre les accions objecte del pla.

contador