ep archivo   talgo 20230324092703
TALGO - Archivo

Talgo ha anunciat el llançament d'Inspire, una iniciativa amb què pretén treballar i teixir acords amb empreses emergents que tinguin projectes sostenibles a l'àmbit de la mobilitat. La companyia desenvoluparà projectes de la mà d'empreses emergents de tot el món sota el model de venture client, com ha anunciat en un comunicat.

  • 3,53€
  • 1,88%

Emilio García, director d'Innovació de Talgo, ha destacat que la companyia buscarà empreses emergents "que hagin desenvolupat solucions amb un impacte positiu que es puguin aplicar en productes i processos dins del sector de la mobilitat". A més, ha assenyalat que Talgo posarà a la seva disposició "tot el nostre expertise i els nostres actius per treballar junts en benefici del transport net i del present i futur de la mobilitat".

Inspire buscarà ser el catalitzador "del talent emprenedor" i trobar la "innovació al sector ferroviari". García ha indicat que l'empresa intentarà "identificar i treballar amb les empreses emergents que han dissenyat productes o serveis disruptius i convertir-nos en el pont que connecti aquestes idees pioneres amb el sector ferroviari". A més, ha recordat que el ferrocarril és un mitjà de transport “més sostenible i menys contaminant que altres alternatives”.

Finalment, Talgo ha destacat que "els seus trens lleugers i la seva constant reinvenció tecnològica" li han servit per guanyar-se "la confiança del principal operador de trens a Europa, la companyia ferroviària federal alemanya Deutsche Bahn". Amb aquesta iniciativa, busca donar "visibilitat al futur de la indústria", així com l'oportunitat "a aquelles companyies amb què comparteix visió i sinèrgies".

contador