ep recursopharmamar 20190325181903
PHARMAMAR - Archivo
48,30€
  • 1,26€
  • 2,68%

Sylentis, empresa farmacèutica del Grup PharmaMar, ha presentat nous resultats del seu assaig clínic Helix amb tivanisirán per al tractament de la malaltia d'ull sec en el marc del Congrés Anual de l'Associació per a la Investigació en Visió i Oftalmologia (ARVO, per les seves sigles en anglès), que s'ha celebrat del 28 d'abril al 2 de maig a Vancouver (Canadà).

Durant la sessió titulada 'Cornea, tractaments clínics de l'ull sec', Sylentis ha comunicat els nous resultats sobre tivanisirán que mostren una millora estadísticament significativa tant en signes com a símptomes de la síndrome d'ull sec en pacients amb Síndrome de Sjögren. A més, reflecteixen una reducció dels danys corneals centrals dels pacients amb malaltia d'ull sec.

En les noves dades obtingudes durant l'assaig clínic Helix s'ha identificat que en pacients amb Síndrome de Sjögren, que manifestaven una patologia més exacerbada en què el component inflamatori juga un paper majoritari, s'observa una millora estadísticament significativa tant en signes com a símptomes, ha explicat PharmaMar.

La Síndrome de Sjögren és un trastorn autoimmunitari en el qual es destrueixen les glàndules que produeixen les llàgrimes i la saliva, cosa que causa sequedat a la boca i als ulls.

A més, els pacients tractats amb tivanisirán van mostrar una reducció dels danys corneals centrals pel que fa al comparador. Aquest fet és de gran rellevància clínica, ja que la zona central de la còrnia està densament innervada i participa en el rendiment visual, ha afegit l'empresa.

Noticias relacionadas

contador