ep archivo   sede de pharmamar en colmenar viejo madrid espana
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Sylentis, filial al 100% de PharmaMar, ha nomenat Andreas Segerros conseller delegat (CEO). Aquest nou nomenament té com a objectiu “reorientar la direcció estratègica de Sylentis amb una gestió independent de PharmarMar”, segons ha indicat aquest dimarts PharmaMar en un comunicat.

  • 32,58€
  • 2,39%

La companyia afirma que Andreas aporta una "gran experiència de lideratge a la indústria farmacèutica i el capital risc". El nou CEO de Sylentis ha ocupat nombrosos llocs d'alt nivell a tot el món, amb un èmfasi especial en l'oftalmologia. "La seva àmplia experiència i la seva perspectiva internacional el converteixen en un valuós actiu per al nostre equip", indica PharmaMar al comunicat.

"Amb gran entusiasme i agraïment al Consell de Sylentis, assumeixo aquesta responsabilitat de dirigir i portar Sylentis a la següent fase de la seva trajectòria de creixement. Les persones, la ciència, el valor de la marca i la propietat actual constitueixen una base molt sòlida per a aquest viatge. Utilitzarem tota la nostra perspectiva global i la nostra relació amb assessors acadèmics altament valorats per treure tot el potencial de la nostra plataforma d'ARNi, cosa que conduirà a un creixement continu del valor de l'empresa”, ha declarat Andreas Segerros.

PharmaMar afegeix que aquesta decisió subratlla el compromís de Sylentis amb la missió d'oferir als pacients opcions terapèutiques noves i significatives, alhora que es manté la competitivitat mitjançant la consecució dels objectius a llarg termini.

Per això, la companyia va iniciar l'assaig clínic de fase II amb el compost SYL1801 per a pacients diagnosticats de degeneració macular associada a l'edat (DMAE) i, paral·lelament, se segueixen desenvolupant nous candidats a fàrmacs basats en l'ARNi per al tractament de malalties rares de la retina. A més, Sylentis està acabant la construcció d'una nova planta de producció d'oligonucleòtids per satisfer les necessitats futures i les de tercers.

Noticias relacionadas

contador