ep archivo   telefonica es la empresa tecnologica mundial mas responsable socialmente segun la wba
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

L'operadora de telecomunicacions saudita STC espera que el Govern aprovi en les properes dates la seva petició per assolir el 10% de Telefónica, i no descarta augmentar aquesta participació per sobre del 10% en el futur.

  • 4,34€
  • -1,32%

Segons informa ABC aquest dijous, la direcció d'STC, que alhora està controlada pel fons sobirà saudita PIF (Public Investment Fund), confia plenament en l'autorització del govern espanyol perquè arribi al 10%, i ha mostrat "un clar interès" per elevar aquest percentatge en el futur fins al 12% o fins i tot el 15%, tot i assumint que caldria una nova autorització de l'Executiu.

Els analistes de Banc Sabadell, que aconsellen sobreponderar Telefónica, amb una valoració de 4,90 euros, comenten que la notícia té "un biaix positiu", encara que afegeixen que "no esperem impacte rellevant fins a la confirmació, ja que durant els últims mesos han aparegut a la premsa rumors en tots els sentits respecte a les intencions d'STC".

Per anàlisi tècnica, després de la superació de la resistència de 4,31 euros, el valor "comença un nou impuls alcista que es podria estendre, durant les properes setmanes, fins al nivell dels 5 euros", segons indica César Nuez, expert de Borsamania.

Noticias relacionadas

contador