ep archivo   el presidente y consejero delegado de squirrel media pablo pereiro
SQUIRREL MEDIA - Archivo

Squirrel Media ha anunciat aquest dimarts, en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que ha adquirit el 100% de The Hook, companyia especialitzada en l'ús de tecnologia i innovació per escalar i automatitzar processos tradicionalment manuals. Squirrel Media ha decidit "no facilitar -en aquest moment- l'import de la transacció" per evitar interferències en les negociacions que manté amb tercers "per a la integració d'altres companyies de característiques anàlogues".

  • 1,48€
  • -1,33%

"L'operació signada consisteix en la compra del 100% de les participacions de la companyia, sent lliure de qualsevol tipus de deute i contingència", ha detallat Squirrel Media a la nota, en què assevera que la transacció serà finançada "íntegrament amb fons propis."

També remarca que, "des d'un punt de vista industrial, l'adquisició referida és de gran importància i calat al nostre sector", i recorda que amb aquesta nova operació, que se suma a la resta d'estructures i companyies tecnològiques ja existents, passa a "reforçar el seu lideratge a l'àrea tecnològica (TMT)".

"A més del gran valor directe i intrínsec que l'adquisició de The Hook aporta a Squirrel Media, aquesta operació, en enquadrar-se en l'estratègia de creixement tecnològic definida per la companyia en els darrers anys, genera addicionalment múltiples sinèrgies, provocant un increment notable del valor de tots els actius i de les anteriors adquisicions realitzades els últims anys", incideix la companyia en el comunicat.

També aprofita per explicar una mica més al detall la trajectòria de The Hook, que es dedica a generar solucions pròpies, emprant tecnologies Adtech i Martech del mercat, o combinant totes dues, i integrant-les eficaçment. I afegeix que la Intel·ligència Artificial (IA) "ha estat una peça clau en el seu desenvolupament, incorporant-la als seus fluxos des del 2020".

The Hook, que dissenya, desenvolupa i optimitza actius, productes i serveis digitals, estructura el seu negoci en quatre pilars fonamentals: consultoria digital, Genmatic (plataforma de Generació de Contingut Automàtic i a Escala), verticals de Media i, finalment, innovació a Adtech i Martech.

"En la seva trajectòria des del 2018, The Hook ha desenvolupat projectes per a companyies com Avis, B Travel, Carglass, Halcón Viajes, Iberdrola, Jaguar-Land Rover, Quirón Salud, Securitas Direct, Simyo i Telefónica, entre d'altres", indica Squirrel Media, que remarca també que aquesta integració reflecteix el seu “compromís amb la innovació, la transformació digital, i la tecnologia incorporant AI”.

Finalment, la nota assenyala que The Hook "pot aportar innovació a les quatre àrees en què se sustenta Squirrel Media: complementant l'oferta com a líder publicitari amb el seu servei de consultoria i innovació digital, ajudant en els processos de generació de contingut de les companyies del grup, llançant nous verticals de mitjana al mercat, i desenvolupant un lab d'innovació tecnològica que ens ajudi a posicionar-nos com a líders a la categoria”.

contador