ep archivo   seguidores solares bifaciales de soltec
SOLTEC - Archivo

Soltec ha signat un acord de subministrament i posada en marxa del seu seguidor SF7 amb l'empresa grega de desenvolupament i construcció de projectes Metka EGN (Grup Mytilineos), de 50 MW a la província de Jaén, Andalusia. La planta solar tindrà una extensió aproximada de 63 hectàrees i és el quart projecte signat amb Metka ENG, amb la qual ha acordat el subministrament de 217 MW.

  • 1,60€
  • -5,44%

Amb la construcció d'aquesta planta fotovoltaica es pot evitar l'emissió de 30.000 tones de CO2 a l'atmosfera cada any. La potència instal·lada de la planta, a més, equival a l'electrificació necessària per a 28.000 llars. Els treballs de construcció de la planta començaran al primer trimestre del 2022.

Raúl Morales, CEO de Soltec, s'ha mostrat satisfet i ha assenyalat que “aquesta nova planta que es desenvoluparà al sud d'Espanya representa el avanç sostingut cap a la transició energètica. Espanya compta amb una localització privilegiada per desenvolupar projectes fotovoltaics i és el nostre deure de continuar estenent-nos per aconseguir que l'energia neta sigui una realitat cada cop més generalitzada al nostre país”. A més, ha afegit que “criteris com els establerts per la ecovoltaica garanteixen que totes aquestes plantes es desenvolupin amb la major consonància i respecte al medi ambient i la biodiversitat de la zona. El nostre objectiu és generalitzar aquestes mesures i potenciar encara més l‟harmonia de les plantes solars amb el seu entorn”.

Noticias relacionadas

contador