soltec laboratorio
Soltec

Soltec ha inaugurat un laboratori dedicat a l'hidrogen verd a les seves instal·lacions de Molina de Segura. Aquest centre es converteix en un focus de recerca i desenvolupament per tal de perfeccionar la producció d'hidrogen utilitzant mètodes que no deixen empremta de carboni.

  • 1,96€
  • -0,20%

A través de l'electròlisi de l'aigua, impulsada per energia totalment renovable, Soltec cerca transformar la manera com el món pensa sobre el combustible del futur.

Amb instal·lacions que permeten experimentar amb diferents electrolitzadors i optimitzar tecnologies, el laboratori se centra en processos que van des de la depuració de l'aigua fins a l'estudi de l'emmagatzematge de l'hidrogen.

"Aquesta iniciativa reflecteix el compromís de Soltec amb la sostenibilitat per explorar el potencial complet de l'hidrogen en aplicacions que abasten des de l'emmagatzematge energètic fins al seu ús al sector del transport", ha explicat la companyia.

Així mateix, ha destacat que l'obertura d'aquest laboratori posa de manifest la rellevància que l'hidrogen verd té per a l'empresa com a recurs estratègic per disminuir la dependència de combustibles fòssils i mitigar les emissions de gasos d'efecte hivernacle. "Per a la companyia és un pas endavant cap a una economia global baixa en carboni i alinea Soltec amb els objectius climàtics internacionals", ha afegit.

El CEO de Soltec, Raúl Morales, ha subratllat que “la nostra visió sempre ha estat liderar amb l'exemple en sostenibilitat. Aquest laboratori no és només un compromís amb la innovació, sinó una declaració de la nostra creença en un futur més net. Les nostres esforços s'amplien ara des de la producció fotovoltaica fins a trobar noves aplicacions per a l'hidrogen, obrint un camí cap a una nova revolució energètica”.

Noticias relacionadas

contador