solaris caf suecia
CAF

Nobina, un dels principals operadors de transport a Suècia, ha adjudicat a CAF el subministrament d'un total de 88 autobusos elèctrics Solaris, urbans i interurbans.

CAF

  • 35,10€
  • 0,29%

En aquesta ocasió, l'operador ha decidit adquirir 55 unitats del model Urbino 15 LE per a la regió d'Escània, 15 unitats similars per a la regió de Värmland, i finalment 18 unitats del model articulat Urbino 18 que donaran servei a la localitat sueca de Malmö. El lliurament de les unitats està previst entre els anys 2024 i 2025. El volum de l'acord supera els 50 milions d'euros.

Els vehicles destinats a les regions d'Escània i Värmland seran Solaris Urbino 15 LE, un vehicle de tres eixos adequat tant per al servei urbà com interurbà. Estarà equipat amb el denominat paquet escandinau, que l'adapta a les difícils condicions climàtiques de Suècia, permetent-ne el funcionament durant tot el dia, amb càrrega nocturna mitjançant un sistema endollable.

Pel que fa a les unitats Solaris Urbino 18, es tracta d'un model articulat amb propulsió modular i equipat amb l'última tecnologia de bateries, i anirà destinat a operar a Malmö, una de les ciutats més importants del país.

D'altra banda, cal esmentar també la recent adjudicació per part de Solaris d'una nova comanda d'autobusos d'hidrogen a Alemanya. Aquesta vegada, subministrarà 15 unitats de 12 metres a l'operador alemany Oberbergische Verkehrgesellschaft (OVAG), que aniran destinades a reforçar la flota d'autobusos de la ciutat alemanya de Gummersbach, situada a l'estat de Renània del Nord-Westfàlia, a l'est del país.

Noticias relacionadas

contador