ep archivo - solaria
SOLARIA - Archivo

Solaria és el pitjor valor de l'IBEX aquest dimecres, amb caigudes del 4%, després que RBC hagi revisat la valoració de la companyia. Així, rebaixa el consell de sobreponderar a neutral i el preu objectiu de 19 euros a 16 euros. Solaria cotitza actualment als 15,27 euros.

  • 11,70€
  • -2,99%

La companyia renovable ha frenat el rebot de les últimes dues setmanes al voltant dels 16 euros. "El seu aspecte tècnic és dolent. Ara vigilarem el suport dels 14 euros. Si els perd, el més normal és que caigui fins als mínims de l'any que té als 12,075 euros", explica César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

Al mes d'octubre passat, diverses empreses van revisar a la baixa la valoració de Solaria, entre les quals destaquen les rebaixes de Goldman i Barclays.

El primer li va retirar el consell de comprar i el va fixar en neutral, i va rebaixar la seva valoració fins als 18 euros enfront dels 28,5 euros per acció previs. Els analistes del banc nord-americà van basar la seva decisió en els problemes que podria encarar l'empresa per les necessitats de refinançament en un context de tipus d'interès a l'alça i, sobretot, per la "pobre execució" en termes d'increment de la capacitat instal·lada.

Barclays, per la seva banda, va reduir el preu objectiu des de 18,60 euros fins als 16,40 euros, alhora que reiterava el consell d'infraponderar, després de retallar les previsions sobre la capacitat. "Esperem seguir veient retards als permisos mediambientals a Espanya", apuntaven des de l'entitat britànica.

A Espanya també destaca la forta retallada de Sabadell, que a mes passat va rebaixar el preu objectiu de Solaria fins als 16,1 euros des dels 18,05 euros, amb un consell de neutral. La revisió del banc català es va produir després de la forta caiguda dels títols de la companyia després de publicar resultats.

Noticias relacionadas

contador