softbank logo presidente buena bolsamania

Els títols de SoftBank s'han enfonsat un 13% a la borsa asiàtica aquest dilluns després que la companyia hagi informat de fortes pèrdues al braç d'inversió Vision Fund per tercer trimestre consecutiu.

Això té lloc després que divendres passat, SoftBank comuniqués un benefici de 20.850 milions d'euros durant el segon trimestre fiscal. Tot i això, el grup de telecomunicacions i inversió va anunciar pèrdues de 890 milions d'euros entre abril i setembre.

Vision Fund va registrar pèrdues d'inversió d'1,38 bilions de iens (9.600 milions d'euros) durant els tres mesos fins al 30 de setembre, mentre el valor de la cartera va continuar caient.

Tot i això, SoftBank en el seu conjunt va registrar el seu primer benefici trimestral en tres trimestres, gràcies a la reducció de la seva participació a l'empresa xinesa Alibaba Group Holdings.

Els experts de Deutsche Bank retallen aquest dilluns el consell sobre la companyia fins a mantenir des de comprar i rebaixen el preu objectiu fins als 7.000 iens des dels 7.500 iens.

"L'aspecte més interessant dels resultats va ser que el Sr. Son (fundador i propietari) va cedir la conducció de l'anomenada explicativa de resultats al seu equip de gestió per a aquest i futurs resultats. Això dona lloc a una reunió professional menys interessant, però amb una plantilla més estàndard", comenten els analistes del banc alemany.

Noticias relacionadas

contador