six group devoile une offre sur la bourse de madrid 20211116135725

SIX ha comunicat aquest dimarts que està en disposició d'oferir als seus clients actuals i futurs accés directe al Dipòsit Central de Valors (DCV) espanyol després de l'èxit de l'adquisició i la integració de BME.

A partir de mitjans d'octubre del 2022, tots els clients de SIX amb valors espanyols es beneficiaran d'una prestació de serveis preferent a Espanya amb canals de comunicació directes a tots els serveis, "cosa que accelerarà considerablement els processos operatius", ha dit la companyia en una nota. Això serà possible mitjançant un enllaç directe amb el DCV espanyol, Iberclear.

"SIX ha establert aquest enllaç directe amb Iberclear en línia amb la seva estratègia d'accés directe al mercat. Això permet a SIX proporcionar serveis de transaccions d'alta qualitat, serveis de gestió actius i fiscals basats en la custòdia de valors espanyols per als clients de custòdia internacional", ha declarat Stephan Hänseler, Head International Custody Operations de SIX.

"El nou accés directe al mercat s'ha desenvolupat per protegir una àmplia gamma de classes d'actius, combinant l'experiència en serveis de gestió de valors suïssos i espanyols de SIX. Els nostres millors models d'accés al mercat, combinats amb la seva creixent presència internacional, són la base d'uns serveis de gestió de valors d'extrem a extrem flexibles", ha afegit Jesús Benito, Head Domestic Custody Operations de SIX.

Noticias relacionadas

contador