juan flames bme
BME

SIX, operador de la Borsa de suïssa i d'Espanya, ha nomenat Juan Flames CEO de BME i director de BME Exchanges amb efecte des del 15 de novembre. En un comunicat, BME destaca que Juan Flames compta amb una dilatada experiència internacional a l'àmbit dels mercats de capitals. Succeeix en el càrrec Javier Hernani, que centrarà els seus esforços en la unitat de negoci de Securities Services, com a membre del Comitè de Direcció de SIX, i romandrà al Consell d'Administració de BME.

Flames reportarà a Bjørn Sibbern, Global Head Exchanges i membre del Comitè de Direcció de SIX.

Al comunicat es destaca que Juan Flames és de nacionalitat espanyola i que compta amb una "impressionant" trajectòria als mercats internacionals de capitals. Actualment ocupa el càrrec de vicepresident de Mercats de Capitals a Barclays Bank Europe a Madrid, on gestiona derivats de tipus d'interès i divises per a clients corporatius i del sector públic, i forma part de l'equip que lidera l'àrea de Mercat de Capitals EMEA de l'entitat. Amb anterioritat al seu càrrec actual, Juan Flames va ocupar diversos llocs a Barclays Bank a Capital Markets i Banca d'Inversió, tant al Regne Unit com a Espanya. Anteriorment, Juan Flames va passar més d'una dècada a Goldman Sachs a Londres. Té una doble llicenciatura en Dret i Administració i Direcció d'Empreses per ICADE (E-3), a Madrid.

Pel que fa al nou càrrec d'Hernani, el comunicat destaca que la unitat de Securities Services és la que aporta més ingressos i beneficis.

"Estic encantat de donar la benvinguda a Juan. Aporta una àmplia experiència i coneixement dels mercats de valors a Espanya, juntament amb un perfil de mercat internacional que recolzarà els esforços de creixement i innovació que estem implementant des del 2020. També m'agradaria donar les gràcies a Javier pel seu destacat lideratge a BME i esperem continuar la nostra col·laboració", assenyala Jos Dijsselhof, president de BME i CEO de SIX.

contador