ep movistar prosegur alarmas
EUROPA PRESS

Movistar Prosegur Alarmes, la 'joint venture' de Telefónica i Prosegur, ha llançat la seva proposta comercial per al mercat de les alarmes, la primera sense quota d'alta ni permanència i amb un preu fix, amb la qual la nova companyia busca capturar l'oportunitat que presenta aquest mercat i liderar-ne el creixement.

A la roda de premsa de presentació, el conseller delegat de Movistar Prosegur Alarmes, Enrique García López, ha destacat que totes dues empreses s'han unit per abordar conjuntament aquest mercat perquè creuen que té "molt de potencial" de creixement i actualment avança de forma sostinguda.

De fet, ha assenyalat que la penetració del mercat d'alarmes a les llars i petits negocis a Espanya és del 9%, enfront del 21% dels Estats Units, el 17% de Noruega o el 12% d'Irlanda o Suècia, països on aquest servei és més conegut entre els usuaris, que tenen més clares les seves funcionalitats i serveis.

En aquest sentit, García López ha assenyalat que l'empresa s'ha marcats uns objectius "molt ambiciosos", però ha refusat donar xifres, encara que ha indicat que està previst que s'acceleri el creixement que registra actualment aquesta àrea de negoci.

"Pensem que és un mercat molt interessant, i nosaltres en volem liderar el creixement", ha ressaltat García López, qui ha assegurat que la seguretat serà un tema "cada vegada mes important per a les llars i els negocis".

Així mateix, ha informat que els prop de 200.000 clients d'alarmes que té Prosegur es convertiran en clients de la nova companyia conjunta, i així els ho aniran comunicant properament. Aquests clients mantindran les condicions de contracte que tenen actualment i s'estudiarà cas a cas possibles canvis.

OFERTA COMERCIAL

A més, García López ha assenyalat que la nova oferta comercial, que es llança aquest dijous, no té quota d'alta, a diferència del que passa actualment, en què companyies cobren almenys 150 euros i de mitjana entre 200 i 250 euros.

A més, tampoc té permanència, cosa que sí que ocorre amb les tarifes actuals, en les quals el preu es decideix generalment en un procés de negociació entre totes dues parts. En canvi, aquesta oferta té un cost de 45 euros al mes (1,5 euros al dia) per a llars i de 48,4 euros per a negocis, IVA inclòs.

García López ha explicat que han decidit trencar amb aquesta pràctica de permanència i quota d'alta perquè confien en la qualitat del seu producte i del seu servei, i volen que els clients puguin provar-lo "sense lligams" i llavors es decideixin a quedar-se'l.

Ha explicat que aquest servei està dirigit a llars i petites empreses; els grans negocis queden fora del seu objecte de mercat, perquè requereixen una oferta més personalitzada.

La nova oferta comercial inclou una alarma amb dos detectors de vídeo i cap de moviment que està connectada a una central receptora a Madrid, amb repetidor a Barcelona per si hi hagués cap problema. A més, té una càmera de vídeo amb àudio bidireccional i enregistrament de vídeos, i un sistema de bateria addicional (SAI), que permet que continuï funcionant durant tres hores en cas de tall d'electricitat.

S'hi inclou de manera gratuïta durant sis mesos, i per cinc euros després, el servei Acuda de Prosegur, que consisteix en què un vigilant de seguretat es desplaça al domicili en cas que hi hagi una incidència o, simplement, el propietari hagi oblidat les claus i necessiti que li obrin la porta.

Els serveis de Movistar Prosegur Alarmes es comercialitzaran a través dels canals habituals de totes dues companyies, la qual cosa implica més de 100.000 metres quadrats de superfície comercial i més de 10.000 professionals. A més, estan disponibles per a usuaris de qualsevol operadora de telecomunicacions, encara que hi haurà serveis que seran més fàcils de prestar a clients de Telefónica.

Així mateix, la companyia té previst aprofitar les oportunitats d'innovació que suposa la unió de les dues empreses i preveu llançar nous serveis pròximament, algun abans de l'estiu, relacionats amb la seguretat digital, que vagin més enllà de la llar i es preocupin de la seguretat personal i familiar.

Noticias relacionadas

contador