ep dpa
Virginie Lefour/BELGA/dpa

El grup alemany d'enginyeria i energia Siemens va obtenir un benefici net atribuït de 652 milions d'euros entre gener i març de 2020, segon trimestre de l'exercici fiscal de la companyia, la qual cosa representa una reculada del 64% en comparació amb el resultat del mateix període de l'any anterior, va informar la multinacional, que ha retirat les seves previsions anuals.

La xifra de negoci de Siemens al segon trimestre del seu any fiscal va aaribar a 14.225 milions d'euros, en línia amb la dada de l'any anterior, mentre que les comandes rebudes van baixar un 8% interanual, fins a 15.150 milions.

Durant el seu segon trimestre fiscal, el negoci digital de Siemens va veure reduïts un 9% els seus ingressos, fins a 3.684 milions, mentre que l'àrea d'infraestructures intel·ligents va mantenir la seva facturació en 3.517 milions. Per part seva, la facturació del negoci de mobilitat de Siemens va créixer un 7%, fins a 2.263 milions, mentre que la unitat de tecnologia mèdica va facturar 3.685 milions, un 5% més

"Registrem un robust trimestre donades les greus circumstàncies", va declarar Joe Kaeser, president i conseller delegat de Siemens, qui va indicar que la companyia preveu que el punt més baix de la crisi provocada per la pandèmia arribarà durant el tercer trimestre fiscal, entre els mesos d'abril i juny.

En els sis primers mesos del seu exercici fiscal, Siemens va obtenir un benefici net atribuït de 1.734 milions d'euros, un 38,6% menys que al mateix període del seu anterior any fiscal, mentre que els ingressos de la companyia alemanya van créixer un 1,7%, fins a 28.336 milions. Les comandes rebudes entre octubre de 2019 i març de 2020 van sumar 30.016 milions, un 10,3% menys.

La companyia alemanya va anunciar que "donada l'actual situació" no pot mantenir les seves previsions per al conjunt de l'exercici, limitant-se a assenyalar que espera impactes "fins i tot més forts de la pandèmia" sobre l'evolució dels negocis al tercer trimestre fiscal de la companyia.

No obstant això, l'alemanya va afirmar que manté el seu pla de completar l'escissió i col·locació en Borsa de Siemens Energy abans del final del seu exercici fiscal 2020.

Noticias relacionadas

contador