ep archivo   turbina de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo

Siemens Gamesa, a través de la seva filial Siemens Gamesa Renewable Energy Wind Farms (SGREWF), ha signat amb SSE Renewables International Holdings Limited (SSER) un acord de compra d'accions per a la venda d'una àmplia cartera de projectes en desenvolupament d'energia eòlica a Espanya, França, Itàlia i Grècia, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 18,05€
  • 0,00%

La cartera comprèn, aproximadament, 3,9 GW de capacitat eòlica terrestre (onshore). Un equip d'unes 40 persones de Siemens Gamesa, amb gran experiència sectorial als països abans esmentats, s'integrarà a SSER com a part de l'acord.

El preu de compra que pagarà SSER al tancament de l'operació serà de 580 milions d'euros en efectiu i estarà subjecte als ajustaments post tancament habituals. A més, en el context de l'operació, Siemens Gamesa i SSER han celebrat un acord de col·laboració que comporta determinats drets per al subministrament d'aerogeneradors i de serveis de manteniment a llarg termini per a una part dels parcs eòlics instal·lats i operats per SSER als propers anys, procedents de la cartera objecte de venda.

El tancament de l'operació està condicionat al'autorització d'inversions estrangeres a Espanya, França i Grècia i a finalitzar el procés habitual de segregació dels actius objecte de venda. S'espera que el tancament es produeixi durant l'exercici 2022 de Siemens Gamesa.

Noticias relacionadas

contador