ep la planta que la multinacional siemens gamesa tiene en as somozas a coruna
EUROPA PRESS - Archivo

Siemens Gamesa investiga presumptes irregularitats internes a la seva filial de l'Índia. Així ho ha confirmat el fabricant de molins eòlics a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Les seves accions cauen un 2%, fins als 28,13 euros, i lideren les vendes a l'IBEX.

  • 18,05€
  • 0,00%

"El Grup Siemens Gamesa es troba a l'actualitat investigant una sèrie de possibles violacions de compliment normatiu, principalment a la seva filial a l'Índia", ha assenyalat a l'informe anual del seu últim any fiscal enviat al regulador i citat per El Confidencial.

La companyia ha explicat que "s'han identificat violacions de polítiques, procediments i controls interns, i encara no està clar si s'han produït violacions de compliment normatiu addicionals, legalment més severes, ni l'abast d'aquestes potencials violacions".

Tot i que ha afegit que "a la fase actual en què es troben aquestes investigacions, és massa aviat per predir el resultat final així com la quantificació del seu potencial impacte".

Fonts oficials de la companyia han dit a El Confidencial que "Siemens Gamesa està duent a terme una investigació interna independent sobre les possibles acusacions d'incompliment de la política i normes de conducta de la companyia".

Encara que han afegit que "no comentarem sobre aquestes acusacions mentre els nostres processos interns estiguin en marxa. Siemens Gamesa es regeix pels més alts estàndards de govern corporatiu i ètica empresarial, una postura recollida per la nostra política corporativa i per la nostra política d'ocupació".

Durant el 2020, Siemens Gamesa ha forçat la sortida de la seva cúpula directiva a l'Índia, un dels seus principals mercats internacionals.

Noticias relacionadas

contador