siemens energy anticipe une perte nette annuelle plus importante que prevu

Siemens Energy suma aquest dimarts una nova retallada en el preu objectiu després d'enfonsar-se a la borsa el 23 de juny passat després d'anunciar errors de producció a la seva filial Siemens Gamesa que li podrien suposar un impacte de 1.000 milions d'euros i que han provocat que retiri les seves previsions per a aquest any. Després de fer aquest comunicat i desplomar-se un 37% en un sol dia, les empreses d'inversió n'han rebaixat, una darrere l'altra, el preu objectiu.

  • 32,46€
  • 1,28%

En aquest cas li ha tocat a Berenberg, que l'ha retallat fins als 25 euros des de 34 euros, encara que reitera el consell de comprar. Siemens Energy cotitza actualment als 16,14 euros.

"En la nostra opinió, ja fa dos mesos es preveia que a Gamesa hi havia 'esquelets a l'armari', però van ser els missatges alcistes de la direcció al segon trimestre i des d'aleshores els que van provocar un repunt de les accions de Siemens Energy abans de que l'empresa llancés una advertència àmplia que va cegar els inversors", expliquen aquests analistes.

Berenberg creu, com altres experts, que faran falta "diversos anys" d'execució abans que canviï la percepció dels inversors a llarg termini. Tot i així, també entenen que la valoració actual de Siemens Energy està despertant l'interès dels que estan disposats a invertir amb un risc alt.

L'anàlisi de Berenberg, que ha portat a l'esmentada retallada de preu, implica un valor raonable de l'antic negoci de 'Gas & Power' d'entre 14.000 i 25.000 milions d'euros, xifra que implica que el mercat està valorant actualment Gamesa entre zero i 12.000 milions d'euros negatius.

Noticias relacionadas

contador