muskcbtwitter22

El sempre polèmic Elon Musk, CEO de Tesla i recent nou propietari de Twitter, sembla que vol continuar alimentant la controvèrsia amb la seva nova decisió.

Musk va tuitejar aquest diumenge a la nit una enquesta en què demana a la gent que voti si ha de dimitir com a CEO de Twitter, avisant de la seva intenció d'acatar els resultats de la consulta.

El resultat final és clar, un 57,5% ha votat a favor de la seva dimissió, enfront d'un 42,5% que vol que segueixi al càrrec.

En diverses piulades, Musk suggereix que va de debò sobre la possibilitat d'anar-se'n i adverteix sobre el futur de Twitter si n'és expulsat.

"Com diu el refrany, vés amb compte amb el que desitges, ja que podries aconseguir-ho", va tuitejar Musk.

Des que va comprar Twitter per 44.000 milions de dòlars i va assumir el càrrec de conseller delegat a finals d'octubre, Musk ha viatjat de polèmica en polèmica. L'última cosa, a finals de la setmana passada, ha estat la seva decisió de suspendre de manera fulminant els comptes de diversos periodistes als EUA que mantenien posicions crítiques sobre la seva persona, cosa que li ha valgut l'amenaça de multes per part de Brussel·les. Això, sense oblidar els acomiadaments massius i fulminants i els ultimàtum reiterats al personal, avisant-los que han de fer una feina “extremadament dura” o marxar, cosa que va provocar una onada de sortides.

Noticias relacionadas

contador