ep la presidentaa de banco santander ana botin en el evento una cuestion de fondo el fondo europeo
EUROPA PRESS

Santander ha decidit traslladar la seva banca d'inversió de Londres a la seva empresa matriu, a Madrid, tal com ha avançat Expansión. L'entitat ha dit que aquesta decisió no afectarà la gestió dels seus clients.

  • 4,56€
  • 1,79%

El banc càntabre ha pres aquesta mesura a causa del Brexit, que ha provocat la ruptura definitiva del Regne Unit amb la Unió Europea, segons explica el diari. Les dificultats per operar sense el passaport financer, així com el fet d'estar fora de l'àmbit comunitari, han tingut com a conseqüència la sortida de moltes seus centrals d'entitats fora del país.

Fins aquest moment, el negoci de banca corporativa i d'inversió de Santander estava sota la responsabilitat de la seva filial britànica.

El banc ja li ho ha comunicat als grans clients. El procés suposa el transvasament de 3.200 milions d'euros en actius i 300 empleats des de la seva filial britànica fins al negoci central. Es tracta d'un canvi estratègic i el banc ha precisat que els fons i el personal no es traslladaran físicament a Espanya.

La comunicació als seus clients es va realitzar el passat mes de gener, assegurant que es continuarà amb una operativa normal, sense canvis previstos.

Noticias relacionadas

contador