ep archivo   logo de banco santander
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander s'ha situat com a entitat líder en préstecs ICO durant el primer semestre del 2024, amb 550 milions d'euros de finançament, fet que suposa una quota del 37% al sistema financer espanyol, segons ha donat a conèixer el banc.

  • 4,48€
  • 1,20%

D'aquesta manera, el banc ha incrementat més del 100% la producció de crèdit de les Línies ICO respecte al mateix període de l'any anterior, mitjançant operacions dutes a terme amb més de 3.700 clients.

Recentment, el banc ha reforçat la seva oferta destinada al segment d'autònoms, comerços i microempreses amb l'objectiu d'ajudar-los en el creixement i l'expansió, proporcionant-los una oferta de valor diferencial i lligada a les seves necessitats.

L'entitat ha posat a la seva disposició una àmplia gamma de productes i serveis i un pla específicament dissenyat per a ells, amb avantatges financers i no financers.

Aquesta oferta té com a protagonista el Compte Negocis, un compte sense comissió de manteniment i sense requisits: ni ingressos, ni rebuts, ni permanència. Aquest compte va dirigit, d'una banda, a autònoms i, de l'altra, a negocis, comerços i empreses de fins a 2 milions d'euros de facturació, i inclou, entre altres avantatges, ingressos de xecs a oficina sense cost i transferències il·limitades als canals digitals.

Noticias relacionadas

contador