ep archivo   logo de banco santander 20230725092803
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander reforça el negoci d'assegurances amb el nomenament de l'equip directiu de Santander Insurance Holding. Francisco del Cura, fins ara responsable global d'Assegurances del grup, en serà el president i Armando Baquero serà el seu CEO, amb report de tots dos a Víctor Matarranz, director general del grup i responsable global de Wealth Management & Insurance.

  • 4,64€
  • 2,54%

Segons explica l'entitat, el nou hòlding permetrà a l'entitat impulsar el negoci, simplificar-ne l'estructura i, fonamentalment, millorar l'oferta i la qualitat de servei als clients en totes les geografies en què opera.

Santander Insurance Holding es convertirà a la capçalera del Grup Assegurador de Banc Santander, reportant al supervisor d'assegurances a Espanya.

En concret, Francisco del Cura, que compta amb més de 18 anys d'experiència al grup i ha exercit fins ara com a responsable global d'Assegurances, presidirà el hòlding, amb responsabilitat sobre el consell d'administració, la relació amb els socis asseguradors i la interlocució amb els òrgans de supervisió, així com amb els organismes de representació de la indústria asseguradora.

Al seu torn, Armando Baquero, antic director d'Estratègia i CFO de Wealth Management & Insurance, es reincorpora a Santander després d'uns anys fora del grup treballant al sector Insurtech, i assumirà el càrrec de nou responsable global d'Assegurances i CEO de Santander Insurance Holding.

Els dos directius reportaran a Víctor Matarranz, director general del grup i responsable global de Wealth Management & Insurance, i els seus nomenaments estan subjectes a les corresponents aprovacions regulatòries.

"La nova estructura ens permetrà millorar l'oferta i la qualitat de servei per als clients, ordenarà les estructures de les companyies d'assegurances i en millorarà la gestió i supervisió. La previsió és que la nova societat hagi completat la integració dels seus negocis, filials i participacions a l'últim trimestre d'aquest exercici", assenyala Matarranz.

Noticias relacionadas

contador