ep archivo   logo de banco santander 20220304173108
Archivo - Logo de Banco SantanderBANCO SANTANDER - Archivo

Banc Santander ha emès aquest dilluns un comunicat en què fa una valoració de la guerra a Ucraïna i en què assegura que "no farem nou negoci amb empreses russes" després de la invasió de Moscou. A més, afirma que "no té presència ni gairebé exposició directa" a Rússia i Ucraïna.

  • 1,87€
  • -0,69%

"Estem en contacte permanent amb les autoritats, en particular amb les europees, i aplicant les sancions internacionals", remarca l'entitat que presideix Ana Botín, que "condemna la invasió i se solidaritza amb els ciutadans d'Ucraïna".

Així mateix, Banc Santander explica que "ajudar en la crisi humanitària és la màxima prioritat del banc", i per això ja ha pres les mesures següents:

-Eliminació de les comissions a totes les transferències permeses de països europeus a Ucraïna.

-Una donació inicial d'un milió d'euros a la Creu Roja i l'ACNUR, l'agència de l'ONU per als refugiats. A més, Santander igualarà les donacions addicionals que facin els traballadors.

-Suspensió de les comissions de comptes i targetes per a clients ucraïnesos a Polònia, ús gratuït dels caixers automàtics, i accés permanent a diners en efectiu a les sucursals i els caixers.

Noticias relacionadas

contador