ep archivo   logo de banco santander 20230905103302
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander ha entrat a la llista de Fortune d'empreses que estan canviant el món com el primer banc al rànquing gràcies al suport durant els darrers 27 anys a l'educació, l'ocupabilitat i l'emprenedoria a través del seu programa d'universitats.

  • 4,64€
  • 2,54%

La llista 'Change the World' de la publicació reconeix anualment les companyies que ajuden a resoldre alguns dels reptes més importants de la societat.

En aquest sentit, des de Banc Santander han destacat la inversió de més de 2.200 milions d'euros al programa d'universitats des de la seva creació el 1996, que "ha ajudat més d'un milió de persones a millorar les seves perspectives professionals a través de l'educació , l'ocupabilitat i l'emprenedoria, cosa que converteix Santander en un dels contribuents privats més importants a l'educació al món".

Només el 2022, el banc va dedicar 100 milions d'euros i va ajudar més de 250.000 beneficiaris amb beques, pràctiques i programes d'emprenedoria.

"L'educació i l'emprenedoria són clau perquè la societat progressi. El nostre programa d'universitats ha ajudat més d'un milió d'estudiants i emprenedors des de la seva creació el 1996, i ens sentim molt orgullosos que Fortune hagi reconegut l'aportació del programa a la societat", ha afirmat Ana Botín, presidenta de Banc Santander.

L'entitat, que ja ha estat inclòs a la llista en el passat per iniciatives de finançament sostenible i microemprenedoria i es troba a la catorzena posició aquest any, està compromesa amb el progrés i el creixement inclusiu i sostenible, amb una llarga dedicació a l'educació, empleabilitat i emprenedoria que el diferencia d'altres organitzacions.

El banc ofereix aquestes iniciatives a través de dues plataformes principals: Beques Santander, que ajuda les persones a millorar la seva ocupabilitat mitjançant l'aprenentatge continuat, oferint beques i formació gratuïta en competències professionals per a totes les edats, i Santander X, que ofereix oportunitats per les persones que dirigeixen el seu propi negoci i ajuda aquestes petites empreses a créixer i crear oportunitats per al desenvolupament.

Durant la V Trobada Internacional de Rectors Universia, celebrada al mes de maig passat a València (Espanya), Ana Botín va reafirmar el suport de Banc Santander "amb el compromís d'invertir 400 milions d'euros en fomentar l'educació, l'ocupabilitat i l'emprenedoria entre 2023 i 2026".

"Convençuts que no hi ha millor inversió social que la que es fa en educació, fa vint-i-set anys vam decidir fer una aposta per la Universitat", ha afegit. La trobada va reunir a prop de 700 rectors de 14 països que van representar 14 milions d'estudiants d'Europa, els Estats Units, Llatinoamèrica i el Regne Unit.

Noticias relacionadas

contador